Wie zijn wij?

Het échte Sardinië is onderweg om dé online Sardinië-community worden. Wij willen , naast het delen van onze kennis en liefde voor Sardinië, vooral een interactief platform zijn waar jij als Sardinië-liefhebber niet alleen al je informatie over Sardinië vindt, maar ook met ons deelt! Heb je mooie foto’s van jouw tijd op Sardinië? Input, Tips of ideeën? Deel ze met ons!

 

Het échte Sardinië; een eindeloos subtropisch eiland in de Middellandse zee. Daar waar het luxe noorden al door menigeen ontdekt is, nemen wij je mee naar het échte Sardinië.

Wie:

Als tweede generatie Sardijnen in Nederland voelen wij ons nog steeds sterk verbonden met het eiland waar onze (groot)ouders vandaan komen. Ook al is ons leven hier, we houden van de plek, het weer, het eten, de cultuur..

.. alles wat Sardinië te bieden heeft.

We delen informatie over het eiland én bieden betaalbare vakantie accommodaties aan, zodat iedereen dit pareltje in de Middellandse zee zelf kan ontdekken. Daarnaast willen we ondernemers op het eiland helpen door enkel accommodaties aan te bieden die worden verhuurd door particulieren.

Het échte Sardinië is geregistreerd onder KvK-nummer 66830877 .

Wat:

Is het Sardisch of Sardijns? Heeft de vlag van Sardinië een speciale betekenis? Hoe maak ik zelf amaretti koekjes? Dat en meer lees je op deze pagina.  Na alle informatie en weetjes op deze site geïnspireerd geraakt? Boek dan hier een vakantie accommodatie op Sardinië en ontdek zelf de verborgen schatten van dit paradijs!